Stickers voor je boot

Stickers voor je boot kopen

Stickersvoorjeboot of Ynummerboot is een webwinkel gestart door een klein bedrijf genaamd Kimano. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Zelf zijn wij gek op varen met de boot, natuurlijk in de zomertijd maar ook in koudere periode kan het mooi zijn op het water.

Al jaren zijn wij met ons bedrijf bezig met snijden van teksten zoals muurteksten, deurteksten, teksten voor meubels maar ook het printen van posters, bedrukken van mokken, onderzetters, van alles en nog wat kunnen wij voor u maken. Op onze andere website Bedrukken4You vind u daar meer informatie over. In de toekomst zal in “Stickersvoorjeboot.nl” ook meerdere teksten verkocht gaan worden.

Een naam op uw schip of een Ynummer is een belangrijke zaak! Aangezien Kimano alles in eigen bedrijf voor u maakt, is de kwaliteit erg hoog en worden bestellingen tussen 1 – 3 dagen verzonden. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Aarzel dan niet met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag aan de mooiste stickers voor op uw boot of waterscooter.

Naast het print- en snijwerk, zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van de boot of schip. Wilt u een boot winterklaar laten maken? Of misschien zomerklaar? Heeft u problemen met de motor van uw schip? Onze Jachtservice De IJssel staat voor u klaar.

U vindt ons aan de IJsseldijk in Capelle aan den IJssel. Voor meer gegevens klik hier.